25 september 2023

Flexibele Kinderopvang Amsterdam

Flexibele Kinderopvang Amsterdam

Dankzij de flexibele kinderopvang in Amsterdam, kan ik mijn werk weer oppakken. Een aantal maanden geleden ben ik bevallen van een zeer mooie dochter. Alles is goed gegaan en wij genieten elke dag van deze dame. Omdat ik in ploegendienst werk, was het best wel lastig om voor onze dochter een goede oppas te krijgen. Veel opvang adressen konden maar de opvang bieden tot 18.00 uur en dat was voor mij juist niet nodig. Vaak moest ik werken tot 20.00 uur of een uurtje later en dan zaten deze opvangadresjes al dicht.

Flexibele Kinderopvang Amsterdam

Zeer goede flexibele kindervang in Amsterdam gevonden

Gelukkig was ik op tijd gaan zoeken naar een adresje waar wij ons kindje heen konden brengen. Gelukkig zijn de oma’s bereid om twee dagen in de week ons kindje in huis te nemen, als wij moeten werken. Voor de andere drie dagen moesten wij iets anders zien te regelen. Onze zoektocht is uiteindelijk bij Oyas childcare terecht gekomen. Hier hebben wij destijds een gesprek gehad en konden onze wensen kenbaar maken. Waar normaal de deuren om 18.00 uur dicht gaan, worden deze hier geopend. Het is namelijk mogelijk, natuurlijk in overleg en bij voldoende animo, om jouw kindje hier langer te laten zitten. Dit was een geweldige oplossing voor ons, want nu hoefde ik mij geen zorgen meer te maken om op tijd bij de opvang te moeten zijn.

Geweldig geregeld

De allereerste keer toen wij onze dochter naar Oyas de opvang brachten, hadden wij een beetje buikpijn. Als jonge ouders vonden wij het best wel moeilijk om onze kleine dreumes hier een hele dag achter te laten.

Eenmaal daar binnen gelopen werden wij zo hartelijk opgevangen en ook onze dochter werd door een vriendelijke medewerkster opgevangen. Zij werd voorgesteld aan de andere kindjes. Met een gerust hart zijn wij weg gegaan.

Flexibele Kinderopvang Amsterdam

Maaltijdservice

Onze dochter is nu al een paar keer naar deze kinderopvang geweest en het is geweldig. Niet alleen voor onze dochter, maar ook voor ons. Want het is hier mogelijk om je op te geven voor een maaltijd. Tegen de avond wanneer wij onze dochter hier weer gaan ophalen staat er een heerlijke maaltijd voor ons te wachten. Heerlijk en zeer makkelijk. Dit is nu een geweldige service en daar zijn wij heel erg tevreden over. Zodra wij in de avond thuis komen hoeven wij ons niet meer druk te maken over wat wij gaan eten.