8 december 2023

ovulatie-berekenen

Jouw ovulatie berekenen

Veel partners hebben moeite met het zwanger raken. Het is belangrijk als je de meeste kans op een zwangerschap wilt hebben om het op een punt te doen wanneer de vrouw vruchtbaar is, maar wanneer is dit? Het lastige aan dit is het geval dat vrouwen maar 3 dagen per maand echt vruchtbaar zijn. De kans dat de vrouw vruchtbaar is is heel klein. Door de website van Mama Love is het mogelijk om je ovulatie berekenen en zo de meeste kans te creëren dat je zwanger raakt. Ten eerste vul je in wat de laatste dag was dat je menstrueerde. Daarna vul je in hoe lang je cyclus is. Dit verschilt namelijk per vrouw. Op basis van deze gegevens kijken ze naar wanneer jouw ovulatie plaatsvindt. 

Baby

Meer dan alleen je ovulatie berekenen

Je kan op de website van Mama Love ook zien wat er allemaal bij de zwangerschap komt kijken. Er staat veel informatie op de website over wat het beste is voor de baby en wat je allemaal kan doen om de zwangerschap zo soepel mogelijk te laten lopen. Verder kun je ook lezen over na de zwangerschap en wat er dan belangrijk is om te doen. Hier kan je veel van leren. Zeker omdat veel nog onbekend is bij de gemiddelde mens.

Zwangerschapskalender

Mama Love verkoopt een zwangerschapskalender waarin je kan zien wat er in die bepaalde week gaat gebeuren. Deze kalenders worden op jouw uitgerekende datum aangepast zodat je precies kan zien wat er op die bepaalde datum gaat gebeuren.