25 september 2023

kinderopvang in Capelle aan den IJssel

Een kinderopvang in Capelle aan den IJssel

Een kinderopvang in Capelle aan den IJssel aan het zoeken? Stop dan maar met zoeken want ik heb een goede aanrader voor jou. Kinderopvang de Eikenboompjes is een kleinschalige opvang voor kinderen tussen de nul en vier jaar. Zo is het belangrijk bij deze onderneming dat jouw kind gezonde voeding krijgt. Ook de natuurbeleving van jouw kind is belangrijk bij deze opvang. Zo gaan zij met regelmaat naar het bos wat dicht bij deze opvang gelegen is. Ook zijn er niet meer dan tien kinderen op een dag aanwezig en krijgen alle kinderen even veel aandacht. 

kinderopvang in Capelle aan den IJssel Bij deze kinderopvang in Capelle aan den IJssel krijgt jouw kind goede begeleiding

Omdat ieder kind uniek is, krijgt jou kind een goede begeleiding naar de behoeften van jouw kind. Omdat natuurbeleving erg belangrijk is, spelen de kinderen zeker een uur per dag buiten. Ook zijn alle leeftijden met elkaar verbonden en leren zij samen te spelen en te leven. Maak gerust een afspraak met deze onderneming voor een rondleiding. Dit kan je gemakkelijk doen via de website van deze kinderopvang in Capelle aan den IJssel. Neem gerust een kijkje want ik weet zeker dat je daar geen spijt van krijgt.