25 september 2023

Mooie wol online kopen

Sinds ik mooie wol online kopen, heb ik al heel wat leuke truien gemaakt. Als oma zijnde is het toch leuk voor je kleinkinderen truien, sokken of andere kleding te maken. Natuurlijk kan ik ook voor mijn  eigen kinderen gaan breien, maar dat duurt veel te lang voordat ik een kledingstuk klaar heb. Daarom hou ik mij alleen maar bezig met mijn kleinkinderen. Zo ben ik vorige week begonnen aan een jurkje voor mijn kleindochter. Zij is nog maar twee maanden en dan is het nog een leuke maat om iets voor te breien.  

Verschillend soorten en kleuren

Vorige week heb ik een bestelling van wol online kopen gedaan en deze had ik binnen een paar dagen al binnen. Zo kon ik aan het jurkje van mijn kleindochter beginnen. 

Vroeger kon je even snel de stad inlopen om een bolletje garen te kopen, maar tegenwoordig lijkt het wel dat niemand meer aan het breien is. Daarom was ik dan ook heel erg blij met de website van Chestnut Cabin. Hier is het mogelijk om verschillende mooie knotten van bijzondere merken te kopen. Op deze manier hoeft het breien geen uitgestorven hobby te worden. Voor mij is deze hobby echt een genot om te kunnen doen en ik hoop hier nog jaren van te genieten.