8 december 2023

Nieuwe schoolstoelen nodig

Nieuwe schoolstoelen nodig

We waren druk aan het verhuizen in de schoolvakantie om ervoor te zorgen dat de leerlingen geen last zouden hebben van het nieuwe schoolgebouw. Ik werk op een middelbare school voor kinderen met een beperking. De nieuwe locatie van deze school was eindelijk af.

Nieuwe schoolstoelen

Tijdens de verhuizing zijn er veel oude schoolspullen weggegooid en daarom kwamen we niet helemaal uit met de stoelen. We hebben eerder stoelen besteld bij Maatwerk Revalidatie Techniek en we waren hier zeker tevreden over. Omdat dit ons zo goed beviel hebben wij weer contact opgenomen met het bedrijf om te kijken wat het ongeveer zou gaan kosten en hoe lang het opleveren van de schoolstoelen zou gaan duren.

schoolstoelenWe moesten natuurlijk eerst weten hoeveel stoelen we precies nodig zouden hebben en daarom hebben we geïnventariseerd wat we al hadden en wat we nodig zouden hebben. Met deze lijst heb ik het bedrijf opgebeld en gevraagd of ze een offerte kunnen maken en deze dan via de mail doorsturen.

Dezelfde dag nog kreeg ik de offerte binnen. De offerte heb ik doorgestuurd naar de mensen die over de financiën gaan zodat ze konden kijken of dit binnen het budget past. Van deze afdeling kreeg ik het akkoord om de bestelling door te zetten. Ik heb nog wel even nagevraagd of we ze op tijd binnen zouden krijgen. De medewerker aan de telefoon heeft mij toen verzekerd dat dit geen probleem zou zijn.

De schoolstoelen kwamen op het afgesproken tijdstip binnen en dit was net op tijd om alle leerlingen te voorzien van stoelen! We zijn heel erg tevreden over de snelle levertijd en natuurlijk over de kwaliteit van deze stoelenmaatwerk-logo